Knutselclub voor kinderen in Haarlem

Bij de knutselclub is het super gezellig en zijn we lekker creatief bezig met elkaar. De kinderen gaan hun vaardigheden en creativiteit ontwikkelen in het knutselen. De ene week leren we iets over een bekend kunstenaar en maken we een werk geïnspireerd daarop, de andere week gaat het vooral om het ontdekken van een bepaald materiaal en een andere keer maken we iets leuks aan de hand van een thema. 

Met uitdagende opdrachten leren de kinderen ideeën in bijvoorbeeld klei, verf, karton en allerlei andere materialen uit te voeren. De opdrachten zijn gekaderd maar binnen het kader is er veel ruimte om te experimenteren, onderzoeken, uit te proberen en te creëren op je eigen manier. Zo kan ieder kind hun eigen fantasie tot werkelijkheid brengen in zijn of haar kunstwerk op zijn of haar eigen persoonlijke manier. Ik vind het belangrijk dat de kinderen gestimuleerd worden om zelfstandig aan de slag te gaan en hun eigen keuzes te maken voor hun eigen kunstwerk.

Een belangrijk uitgangspunt is dat je het niet fout kunt doen en dat het proces belangrijker is dan het resultaat. Natuurlijk gaan alle kinderen wel met een leuk eindresultaat naar huis waar ze trots op zijn maar:

 Plezier in het knutselen staat altijd voorop tijdens de cursus

 

 

 

Praktische informatie

Voor wie? Kinderen met de leeftijd van 6 t/m 12 jaar
Wanneer? Woensdagmiddag   1e groep 13.30 - 14.45 uur
                                                    2e groep 15.30 - 16.45 uur

Waar?       Speeltuin DVS gebouw, Clovisstraat 56, 2025 BP Haarlem
Prijs?         1 keer knutselen :   15 euro
                    reeks van 10 keer knutselen: 130 euro ( tussentijds instromen mogelijk)

Losse les meedoen of een vriend of vriendin meenemen?
Dit is mogelijk als er plek vrij is. Kinderen die een hele lessen reeks meedoen hebben voorrang. Stuur mij een whatsapp bericht om te vragen of er plek vrij is in de les. De prijs van een losse les word dan in rekening gebracht.
       

De lessen starten vanaf 8 Juni 2022 bij minimaal 4 deelnemers.