Knutselclub voor kinderen in Haarlem

Bij de knutselclub is het super gezellig en zijn we lekker creatief bezig met elkaar. De kinderen gaan hun vaardigheden en creativiteit ontwikkelen in het knutselen. De ene week leren we iets over een bekend kunstenaar en maken we een werk geïnspireerd daarop, de andere week gaat het vooral om het ontdekken van een bepaald materiaal en een andere keer maken we iets leuks aan de hand van een thema. 

Met uitdagende opdrachten leren de kinderen ideeën in bijvoorbeeld klei, verf, karton en allerlei andere materialen uit te voeren. De opdrachten zijn gekaderd maar binnen het kader is er veel ruimte om te experimenteren, onderzoeken, uit te proberen en te creëren op je eigen manier. Zo kan ieder kind hun eigen fantasie tot werkelijkheid brengen in zijn of haar kunstwerk op zijn of haar eigen persoonlijke manier. Ik vind het belangrijk dat de kinderen gestimuleerd worden om zelfstandig aan de slag te gaan en hun eigen keuzes te maken voor hun eigen kunstwerk.

Een belangrijk uitgangspunt is dat je het niet fout kunt doen en dat het proces belangrijker is dan het resultaat. Natuurlijk gaan alle kinderen wel met een leuk eindresultaat naar huis waar ze trots op zijn maar:

 Plezier in het knutselen staat altijd voorop tijdens de cursus

 

 

 

Praktische informatie

 

Wanneer? Woensdagmiddag 13.00 - 14.15 uur
                    De lessen zijn doorlopend gedurende het hele jaar. In de officiële  schoolvakanties zijn er geen lessen.
                    We werken in periodes van vakantie tot vakantie.
                    Zolang er plek vrij is kun je er ook voor kiezen om incidenteel mee te doen!
Waar?        Studio Creatief
                    Schoterbosplein 14
                    Haarlem Noord
Prijs?         12,50 euro per les
                    Betalen per periode, na elke periode kun je bepalen of je de volgende periode weer mee wilt doen.
                    Tussentijds instromen is mogelijk.
                    Mocht uw kind incidenteel mee willen doen dan kan er per les betaald worden ( Zolang er plek vrij is is dit                              mogelijk).

Losse les meedoen of een vriend of vriendin meenemen?
Dit is mogelijk als er plek vrij is. Kinderen die een hele lessen reeks meedoen hebben voorrang. Stuur mij een whatsapp bericht om te vragen of er plek vrij is in de les. De prijs van een losse les word dan in rekening gebracht.